როგორ წაშალოთ თქვენი მონაცემები UNFYCHAT-იდან — UNFYCHAT-ის მომხმარებელი კომპანიებისთვის და იმ ადამიანებისთვის, ვინც Facebook-ით ან Instagram-ით შევიდა.
გააუქმეთ UNFYCHAT-ის წვდომა Facebook-ში ან Instagram-ში
- Facebook: გახსენით „პარამეტრები და კონფიდენციალურობა" → „პარამეტრები" → „აპლიკაციები და ვებსაიტები", იპოვეთ UNFYCHAT და აირჩიეთ „წაშლა".
- Instagram: გახსენით „პარამეტრები" → „ვებსაიტის ნებართვები" → „აპლიკაციები და ვებსაიტები", იპოვეთ UNFYCHAT და აირჩიეთ „წაშლა".
- როცა UNFYCHAT-ს წაშლით, Meta გვატყობინებს. თქვენ მიერ გაცემულ წვდომის ტოკენებს ავტომატურად ვშლით და დაკავშირებულ არხებს ვთიშავთ.
- მიიღებთ დადასტურების კოდს. მოთხოვნის სტატუსის შემოწმება შეგიძლიათ წაშლის სტატუსის გვერდზე.
გათიშეთ არხი UNFYCHAT-ში
- სამუშაო სივრცის მფლობელებსა და ადმინისტრატორებს ნებისმიერ დროს შეუძლიათ გახსნან „არხები" და გათიშონ ნებისმიერი არხი. მისი წვდომის ტოკენი იშლება.
წაშალეთ სამუშაო სივრცე ან მომხმარებლის ანგარიში
- მოგვწერეთ support@unfychat.com სამუშაო სივრცის მფლობელის (ან წასაშლელი ანგარიშის) ელფოსტიდან.
- დავადასტურებთ მოთხოვნას და შეგატყობინებთ, როცა წაშლა დასრულდება.
თუ ხართ კომპანიის კლიენტი, რომელიც UNFYCHAT-ს იყენებს
- თქვენი შეტყობინებები ამ კომპანიის დავალებით მუშავდება. ჯერ კომპანიას მიმართეთ — თქვენს მოთხოვნაზე მას დავეხმარებით. ასევე შეგიძლიათ მოგვწეროთ support@unfychat.com.