შინაარსზე გადასვლა

როგორ წაშალოთ თქვენი მონაცემები UNFYCHAT-იდან — UNFYCHAT-ის მომხმარებელი კომპანიებისთვის და იმ ადამიანებისთვის, ვინც Facebook-ით ან Instagram-ით შევიდა.

გააუქმეთ UNFYCHAT-ის წვდომა Facebook-ში ან Instagram-ში

  1. Facebook: გახსენით „პარამეტრები და კონფიდენციალურობა" → „პარამეტრები" → „აპლიკაციები და ვებსაიტები", იპოვეთ UNFYCHAT და აირჩიეთ „წაშლა".
  2. Instagram: გახსენით „პარამეტრები" → „ვებსაიტის ნებართვები" → „აპლიკაციები და ვებსაიტები", იპოვეთ UNFYCHAT და აირჩიეთ „წაშლა".
  3. როცა UNFYCHAT-ს წაშლით, Meta გვატყობინებს. თქვენ მიერ გაცემულ წვდომის ტოკენებს ავტომატურად ვშლით და დაკავშირებულ არხებს ვთიშავთ.
  4. მიიღებთ დადასტურების კოდს. მოთხოვნის სტატუსის შემოწმება შეგიძლიათ წაშლის სტატუსის გვერდზე.
წაშლის მოთხოვნის შემოწმება

გათიშეთ არხი UNFYCHAT-ში

  1. სამუშაო სივრცის მფლობელებსა და ადმინისტრატორებს ნებისმიერ დროს შეუძლიათ გახსნან „არხები" და გათიშონ ნებისმიერი არხი. მისი წვდომის ტოკენი იშლება.

წაშალეთ სამუშაო სივრცე ან მომხმარებლის ანგარიში

  1. მოგვწერეთ support@unfychat.com სამუშაო სივრცის მფლობელის (ან წასაშლელი ანგარიშის) ელფოსტიდან.
  2. დავადასტურებთ მოთხოვნას და შეგატყობინებთ, როცა წაშლა დასრულდება.

თუ ხართ კომპანიის კლიენტი, რომელიც UNFYCHAT-ს იყენებს

  1. თქვენი შეტყობინებები ამ კომპანიის დავალებით მუშავდება. ჯერ კომპანიას მიმართეთ — თქვენს მოთხოვნაზე მას დავეხმარებით. ასევე შეგიძლიათ მოგვწეროთ support@unfychat.com.